Есенният сезон на 2012-та година е изпълнен, препълнен, дори претъпкан от модни колаборации между дизайнери и известни личности.

H&M е брандът, който най-много разчита на подобен стил на работа, когато вдъхновението се ражда едновременно в ателието и фабриката, в ръцете на шивачи, във въображението на моделиери и в идеите и обаянието на популярни лица от световния шоубизнес.

Преди време споделихме с вас, че модната икона и редакторка Анна Дело Русо готви изненада за всички поклоннички на стила, създавайки своя линия аксесоари за шведски моден могул.

Оттогава насам множество почитатели на марката споделят две основни мнения по повод творенията на главния редактор на японското издание на сп. Vogue – изключително положително и крайно негативно.



Колекцията бляскави и шикозни аксесоари върви и специално заснето промо видео, което носи звучното наименование „Fashion Shower”. Музикалният клип съвсем спокойно може да се превърне в своеобразен моден химн, тъй като в него освен модерен ритъм и добре преработения глас на Анна, се „изпяват” 10-те модни заповеди.