Автор
Woman.bg

Антония Петрова: Завиждат, защото имам всичко това, което искат, а нямат

Антония Петрова призна в тв интервю, че се чувства недооценена у нас, защото хората злобеят срещу нея.

Тя заяви, че не демонстрира охолния си живот, но не скри, че е претрупана с кожени палта и скъпоценни камъни.

"Завиждат, защото имам всичко това, което искат да имат, а го нямат. Само, че разликата е в това, как те не се замислят аз колко път съм извървяла и това, че имам определени качества, които те никога няма да имат, за да постигна това, което съм постигнала", казва миската пред Кристина Патрашкова в "Папараци", цитирана от lifestyle.bg

Четете още: Антония Петрова e болезнено слаба

"За съжаление хората виждат само крайния резултат, но не се замислят дали заслужават, когато искат да имат живота на някой друг. Аз дълбоко вярвам, че човек заслужава съдбата си и че трябва да се бориш за това, което искаш да постигнеш и щом не го постигаш, значи не го заслужаваш, значи някъде ти липсва щипка нещо. Щом ти липсва, значи нямаш право да завиждаш на този, който го има. Защото той може да има, колкото й да те боли, това, което ти нямаш."

Петрова е убедена, че не демонстрира благосъстоянието си, а хейтърите взимат снимки от нейния личен профил. „Какво да направя, че те влизат, гледат и се дразнят. Като твърдиш, че не харесваш някой, не му влизаш в профила", сърди се госпожа Бередин.

Четете още: Антония Петрова: Нямам корекции, само перманентен грим

Антония многократно е хулена заради палтата си от истинска кожа, които носи ежедневно, но тя се чуди защо нападат точно нея при положение, че всяка жена има в гардероба си кожени обувки.

„Имам доста кожени палта, почти всякакви. Съпругът ми почти за всеки празник, даже без празник, ми е подарявал бижу. Да кажем, че нямам скъпоценен камък, който да го нямам", хвали се миската.

Тя признава още, че със съпруга си - руския милионер Александър Бередин, са си напълно самодостатъчни.

Четете още: Антония Петрова стана пета на Мисис Свят (снимки)