Прокрадващото се през пердетата слънце ме събуди, още преди алармата да е звъннала. Нямах нищо против, защото истината е, че исках колкото се може по-бързо да се измъкна от леглото и да се видя с него.

Споменът за вчерашната ни вечерна среща ме караше да съм още по-нетърпелива. За да предотвратя някое недоразумение, бързам да поясня, че говоря не за някой красив представител на мъжкия пол, а за далеч по-интересна компания – новият ми най-добър приятел и съюзник в извайването на мечтаното Аз – BaliTea - дневен и нощен детокс чай, с богат и балансиран вкус и с аромат, носещ спомена за далечни екзотични места.



След като изпих 28-дневния пакет и направих кратка почивка, онзи ден започнах отново да пия от чая, въпреки че вече достигнах желаните от мен килограми и дори си купих skinny дънки, с които да отпразнувам това. Защо тогава реших отново да поканя в ежедневието си BaliTea ли? Защото той е не просто средство в борбата с излишните килограми, а ключ към тонизацията на целия организъм.

Казвам това, защото само след двуседмична консумация на продукта установих, че тенът на кожата ми е по-равен, косата ми е видимо по-здрава и капе по-малко и най-важното - чувствам се много по-жизнена.

Затова и нямам съмнения, че букетът от природни съставки, съдържащи се в чайовете, сред които зелен чай Сенча, мате, корен глухарче, лимонена трева и джинджифил, не само спомага за отслабването и детоксикацията, но и зарежда организма с енергия и подобрява цялостното му състояние.

Няма как да не споделя още, че след като завърших целия 28-дневен пакет, с радост установих, че задържам по-малко вода и подпухването и отоците са останали в миналото. Друго, което с радост констатирах, е че след няколкоседмичен прием на чая съм се отървала от безсънието, което ме мъчеше от доста време насам, като не просто успявам да заспя в нормален час, но и спя непробудно до сутринта – нещо, което не помня от кога не ми се бе случвало.

Отдавам това на наличието на Цвят глог и Валериана в нощния чай от пакета, които имат доказано успокояващо действие върху нервната система.



Заради всичко изброено до тук BaliTea отново е част от моето ежедневие и като резултат от това сутрините ми започват по най-добрия начин, а именно с уханна напитка, вдъхваща ми енергия и грижеща се за тялото ми. А вечерите ми завършват не по-малко приятно благодарение на поредната вкусна и ароматна порция балийски чай.

Няма как да не споделя, че огромна усмивка озарява лицето ми, когато се замисля, че въпросната чаша топъл чай, която пия сутрин, докато се оправям за работа на фона на любима песен, или вечер, докато релаксирам с книга в ръка, не просто ми помага да извая фигурата на мечтите си, но и се грижи за здравето ми.