Новият брой на английското издание на сп. Harper's Bazaar e посветен на поп дивата Бионсе.

На 4 септември певицата отбелязва 30-годишен юбилей и по този повод списанието посвещава цели шест страници на уникалната фотосесия с нея, заснета от фотографа Алекси Любомирски.

В интервюто за изданието Бионсе разказва за концерта си в Египет, за разбирането си за феминизма и за жените, на които се възхищава.

"Гуинет Полтроу е моят идол! Тя е уникална жена и винаги се старае да дава всичко от себе си. Всеки път, когато отида в дома й, тя ме кара да се чувствам толкова добре, че да не пожелая да си тръгна. Искам един ден да бъда точно като нея!"

За концерта си в Египет, Бионсе разказва, че е било много интересно преживяване да пее пред забулени жени, които са придружени от мъжете си.

"Жените носеха бурки и пееха заедно с мен Irreplaceable, а мъжете им изглеждаха много отегчени."

Освободените танци и сценичните тоалети, които Бионсе е демонстрирала на концерта в Порт Галиб, са предизвикали фурор, а преди началото на шоуто крайни националисти са провели открит протест срещу идването на певицата в мюсюлманска страна като Египет, пишат от vesti.bg

Все пак концертът се е състоял и е бил много успешен.

Бионсе споделя пред списанието как винаги е определяла себе си като феминистка и смята, че жените трябва да бъдат независими от мъжете.

"Плаша се от жени, които излизат само с мъже и нямат приятелки. Това не е нормално според мен!"

Новият брой на сп. "Харпърс базар" ще бъде на пазар а на 6 септември, два дни след рождения ден на Бионсе.