Автор
Woman.bg

Бившият на Гуен продължава да се среща с любовницата си

Началото на август месец след тринайсет години съвместен живот Гуен Стефани подаде молба за развод, като мнозина бяха озадачени от новината и не можеха да си представят какво е сложило край на един от най-солидните бракове в шоубизнеса.

Оказа се, че причината за раздялата е изневяра от страна на Гавин Росдейл, като впоследствие се разбра, че не става въпрос за еднократно прегрешение, а за близо тригодишна връзка с бавачката, грижеща се за децата звездната двойка - Манди Ман. За капак на всичко стана ясно, че фронтменът на Bush е поддържал интимни отношения с нея, дори в периода когато Гуен е била бременна с последното им дете.

Изневярата е разкрита, когато другата бавачка на семейството открива голи снимки на Манди на айпада на певеца и кореспонденция между двамата и ги показва на Стефани.

Обществеността остана още по-потресена, когато на бял свят излязоха снимки на Ман и се оказа, че тя е абсолютно копие на Гуен – коса, боядисана в платинено русо, сходен стил на обличане и често е забелязвана с аленочервени устни, запазена марка на Стефани.

Гуен Стефани с ново гадже



Шокиращите разкрития обаче не спират до тук, оказва се, че Росдейл и Ман продължават да се срещат и към днешна дата, факт, който се потвърждава от папарашки снимки, запечатали джипа на Росдейл пред салона, в който работи Манди. Папараци от dailymail.co.uk, направили снимките, обясняват, че не знаят дали колата е карана от бившата бавачка или от Гавин, защото лъскавото возило е спряло пред салона, поседяло е няколко минути и после е потеглило, без никой да слезе от него.

Изневерите на звездите с детегледачки и камериерки

От dailymail.co.uk поясняват, че са скрили регистрационния номер на джипа от съображения за сигурност, но номерът е сравнен и е сигурно, че това е автомобилът на Гавин

Гавин Росдейл с джипа си преди няколко седмици