Баскетболистът Ламар Одом се бори за живота си, след като вчера (вторник, 13.10) бе намерен в бесъзнание в бордей в Невада. Там той прекарал изминалия уикенд, поливайки ерегенството си с алкохол и хапчета, съдържащи билков заместител на Виагра.

Играчът от NBA бил поканен от своя познат Денис Хоф в „любовното“ му ранчо в южен Пахрумп и именно там се е случил инцидентът.

Клои и Ким Кардашиян, както и майка им Крис Дженър се отзовали по спешност в болницата, където е настанен Ламар. Говорител на Клои съобщи пред медиите, че тя вече е събрала и личните вещи на бившия си съпруг от ранчото.

Одом е на командно дишане и е поддържан в принудителна кома, заради сериозни увреждания на бъбреците и дробовете, а сърцето му едвам издържа.

Ламар бил намерен в злополучния вторник на земята в стаята си от работници от ранчото – Райдър Чери и Моника Монро, които незабавно повикали собственика на имението Денис Хоф.

Когато Хоф видял проснатия на земята Ламар, го обърнал по гръб, а от „устата и носа му изтичала течност“, съобщава той пред DailyMail.com.

Това е всичко, което е известно до момента по повод инцидентът, сполетял баскетболиста.