Автор
Woman.bg

Блейк Лайвли: На кого му пука за килограмите

Блейк Лайвли проговори за натиска, който се оказва върху нея и много други жени да свалят бързо килограмите, натрупани по време на бременността.

"Все още тежа с 8 кг повече, отколкото трябва, така че е хубаво, когато хората ми правят комплименти, че бързо съм отслабнала след раждането," разкрива тя.

"Истината е, че до голяма степен съм подложена на натиск да го направя - но на кого му пука? В днешно време се очаква жените да изглеждат сякаш са на 19 веднага след като родят. Само че аз мисля, че това е глупаво."

Четете още: Стрийт стил отличничка: Блейк Лайвли

Актрисата, която роди дъщеря си Джеймс през декември призна, че далеч не е съвършена. "Вкъщи си нямаме червен килим и антураж от разкрасители, които всеки ден да ми помагат да изглеждам страхотно и то така, че да изглежда сякаш съм го постигнала без никакви усилия. Оцеляваме, без да спим и сме напълно объркани като всички други родители."

Въпреки трудностите, Блейк е категорична, че не би променила нищо от живота си в момента. "Това е страхотно забавление, от което научаваме много и се наслаждаваме на всеки миг, защото знаем какви късметлии сме да имаме своето семейство."

Четете още: Приказната визия на Блейк Лайвли