Дъщерята на изпълнителите Бионсе и Джей Зи - Блу Айви, направи своя публичен дебют.

Малката се появи завита в черно одеяло и в ръцете на своята любяща майка, по време на семеен обяд в ресторант в Ню Йорк, пише bliasak.bg.

Въпреки че Бионсе правеше всичко възможно щерка й да не попада в обсега на фотографските обективи, появата на семейството предизвика истинска истерия в Голямата ябълка.

Именно по тази причина Бионсе и Джей Зи побързаха да се шмугнат в ресторанта, към който се бяха запътили.

Певицата се появи спортно облечена в черно и синьо, носеше кожен панталон, шапка и слънчеви очила. Джей Зи също беше заложил на неофициален стайлинг - дънки и спортно яке.

Според присъстващи в заведението Бионсе и Джей Зи останали едва 30 минути, след което под зоркото око на бодигардовете си, се прибрали у дома.

На следващия ден певицата отново бе забелязана по улиците на Ню Йорк, носейки малката си дъщеричка, този път завита с леопардово одеяло.

Припомняме ви, че Бионсе и Джей Зи решиха да не последват примера на голяма част от знаменитостите и не продадоха правата за първите снимки на първородната си дъщеря Блу Айви. Напротив, двамата създадоха специален безплатен сайт, в който публикуваха фотоси на бебето, с което зарадваха милионите си фенове по света.

ВИДЕО: