Автор
Woman.bg

Брад и Анджелина пътуват в икономична класа (снимки)

Ваканцията вече започна за Брад Пит, Анджелина Джоли и шестте им деца.

Звездната двойка и малките им наследници задружно се отправиха на почивка в имението си в Миравел, южна Франция, където миналата година Брад и Анджелина най-накрая си казаха заветното "да".

Доста неочаквано знаменитостите решиха да пътуват до ваканционната си дестинация не с частен самолет, а със съвсем обикновен полет на Еър Франс и то в икономична класа. Избор, който предизвика истинска истерия сред пътниците на летището и доведе на аеропорта орди от папараци.

Брад и Джоли настаниха първо децата си, след което качиха ръчния багаж в определеното място за багаж, а персоналът на самолета успя да запази професионализъм и приветства известните актьори както всички пътници. За разлика от тях много от пътниците в самолета бяха силно изненадани и не се сдържаха да направят снимки.

Дъщерята на Анджелина иска да е момченце

Когато пристигнаха на летище Роаси Шарл Де Гол търпеливо изчакаха два часа, за да направят транзитната връзка до Ница. Както се казва едно обикновено семейство.

Анджи и Брад си спретнаха лют скандал (снимки)

След като се върнат от почивката Брад Пит и Анджелина Джоли ще се върнат към работните си ангажименти, които включват филма "By the Sea", в който двамата си партнират.

Историята в лентата се развива през 70-те години на миналия век в южна Франция и разказва за американска двойка, която е в криза, но успява да си върне любовта чрез контакт с местните хора. Очаква се филмът да се появи в американските киносалони на 13 ноември. Това ще е и първият общ филм на Пит и Джоли след "Mr. et Mrs. Smith" през 2005 г.

След като приключи работата по този проект семейството заминава за Южна Африка за следващия филм на Анджелина "Africa". Филмът е за живота на Ричърд Ликей, известен защитник на слонове. Брад Пит участва в кастинга за филма, чиито снимки трябва да започнат това лято.

Снимки: dailymail.co.uk