Риалити звездата Ким Кардашиян, известна по принцип с пищните си извивки, се закръгли още повече и наедря до неузнаваемост по време на втората си бременност.

Това ясно си личи от последните публични прояви на дивата - вечеря в Лос Анджелис със съпруга ѝ Кание Уест и сутрешно кафе със сестрите ѝ. И на двете места Ким бе плътно следвана от папараци, които успяха да я фотографират, запечатвайки сочните ѝ форми.

Звездата вече е в края на осмия месец, което ясно си личи не само от наедрялото ѝ дупе и корем, но и от огромния ѝ бюст. Впечатление прави, че въпреки пищните си форми риалити тигрицата продължава да носи прилепнали дрехи с голямо деколте и упорито не се разделя с любимите си гладиаторски обувки на ток, които със сигурност не са достатъчно удобни за жена в напреднала бременност.

Снимки: Blitz.bg

Ким отдавна доказа, че не умее да подбира най-подходящите тоалети за една бременна жена, затова и постепенно свикнахме да не се учудваме на визиите, които тя демонстрира както в ежедневието си, така и на червени килим, но желанието на арменката да разголва наедрелия си корем наистина не може да ни остави равнодушни и меко казано ни фрапира.

Преди два месеца тя си спечели присмеха на модния елит, появявайки се на светско събитие с черна рокля, чиято дантелена материя разкриваше не само бельото ѝ, но и корема ѝ, сега, два месеца по-късно, тя се появи със сходен тоалет, чиято ефирна материя отново не остави много на въображението и в детайли разкри промененото от бременността тяло на Ким.