След като закри ревюто им есен-зима 2012, появи се в това за пролет-лято 2013, Кремена Оташлийска сега краси и рекламната кампания на марката. Освен нея, Стивън Майзел снима Кристен Лилегрен и Сам Ролинсън.

Кремена е на 17 години. В момента се снима предимно в Ню Йорк. И това определено бе силен сезон за нея.

Дългокраката красавица, която девет-годишна се мести в Барселона, е сред най-обещаващите модели на американската модна агенция "Форд моделс", откъдето са убедени, че оттук нататък я чака бъдеще на топмодел.

Освен в рекламната кампания на Balenciaga, Кремена участва и във видеото към пролетната колекция на бранда и в каталога с prefall колекцията им за 2013.

Иначе хубавицата се е снимала и за prefall колекцията за 2013 на Prabal Gurung. Нежната българка е украсила и страниците на редица модни списания, сред които W, Another, Vestal, New York Magazine, Numéro др.

Кремена за каталога на Prabal Gurung prefall 2013

Кремена пленява с грациозна походка на пантера и изящна фигура, за която споделя, че не полага специални грижи и си хапва каквото поиска.

За добрия си ген сладураната може да благодари на родителите си - и двамата бивши спортисти. Баща й е бил волейболист, а майка й - европейска шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика в Хелзинки през 1987 г. и многократна републиканска шампионка.