Най-известната риалити звезда навръши 34 години и това трябваше да бъде отпразнувано подобаващо с грандиозно парти в Лас Вегас в компанията на нейните най-близки хора.

Партито по случай 34-ия рожден ден на Ким се превърна в една от най-запомнящите се вечери в живота на сексапилната брюнетка.

Нейната визия бе всичко друго, но не и скучна! Брюнетката се бе спряла на елегантна бяла рокля със семпла кройка и изключително дълбоко деколте, разкриващо гърдите й.

* Ким, Клои и Крис Дженър

Кание, който също присъства на събитието, честити рождения ден на съпругата си, използвайки възможността да изрази своята любов в Туитър: „Честит рожден ден, скъпа! Благодаря ти, че си най-добрата съпруга и майка на света!”, написа той. „Понякога чувствам, че като казвам обичам те, това не е достатъчно, за да изразя колко много те обичам...”

В интервю по повод 34-ия си рожден, Ким каза, че държи дъщеря й Норт да си намери работа, когато е достатъчно голяма, за да плаща за нещата, които иска, точно като майка си.

Изглежда звездата иска дъщеря й също да не лежи на семейните лаври, а сама да си изкарва хляба.

Четете още: Норт Уест няма да е богата глезла

ВИДЕО:

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!