Казват, че опитът е най-ценното нещо в живота, защото нищо не е такова на практика, каквото изглежда на теория.

По този повод редакторката на американското списание Cosmopolitan Карли Карделино реши да влезе в кожата на моделката на Victoria's Secret Лили Олдридж за цяла седмица!

Тя мина през всички моменти от подготовката на ангела: от тренировките, хранителния и beauty режим до дефилирането по невероятния подиум.

"Реших да избера именно Лили Олдридж, защото ми е любимка и защото обичам да я следя в Instagram. Не ми се случи да нося нейния fantasy bra за два милиона долара, но пък ядох точно каквото тя яде, тренирах точно колкото тя тренира на седмица, и дори вземах уроци по балет от хореографа на Натали Портман за "Черен лебед". Резултатът беше невероятен и разбрах, че грацията и красотата не винаги идват отвътре и не са само "въпрос на ген". Трябва да работиш много, за да постигнеш такова тяло", разкри Карли след експеримента.

Животът на един модел на прочутата марка включва 45 минути на ден в зала за балет, няколко "зелени" напитки, множество тежки тренировки във фитнеса, изцяло отказване на алкохола за сметка на литър вода и кокосова вода, най-добрите процедури за поддържане на кожата и косата.

"След козметичните процедури се погледнах в огледалото и си казах: Това аз ли съм? Никога кожата ми не се е чувствала по-добре и тялото ми не е било по-стегнато. В един от дните имах възможността да се разходя по подиума в костюма на Лили от тазгодишното шоу и се чувствах като истинска звезда. Носех върху себе си 800 долара, а бекстейдж можах да се запозная с Кендал Дженър и Джиджи Хадид! Най-големият урок, който научих от живота ми като ангел на Victoria's Secret? Че се чувствам най-добре, когато тялото ми е във форма и ям здравословно. Там се крие истината - а не в блясъкът и луксозните тоалети", каза като заключение пред камерите 32-годишната редакторка Карли Карделино.