Когато британката Таня Бър започва курс за гримьори, малко след като завършва училище, тя няма ни най-малка представа, че само след няколко години ще бъде гост на най-елитните звездни партита в света.

Днес Таня е на 22 г. и споделя, че успехът й се дължи на усилена работа. Тя решава да си направи канал в YouTube, в който започва да публикува видео-уроци по грим.

Тя записва видеата след като се връща от работа. По това време тя е служител на щанда за козметика в местния супермаркет в родния си град. По настоящем обаче, нейните съвети за красота привличат над 2 милиона почитатели всеки месец, а Таня обикаля света, посещавайки партита в Лондон и Дубай. Въпреки това тя е убедена, че никога няма да напусне родния си Брамъртън, тъй като за нея най-важно е да бъде до семейството си.

Две години след като започва да поства своите видеа в YouTube, Таня напуска работата си и се отдава само на видео-уроците. Тя започва да се издържа единствено от рекламите в сайта за видео споделяне.

Таня вече не е само гримьор, тя е и човек, който останалите следят с любопитство и копират. Почитателите й следят освен уроците по грим и дрехите, и аксесоарите на младото момиче. Съвсем наскоро тя показва в едно от своите видеа чанта на Mulberry, която за минути се превръща в истински хит на сайта на марката. В резултата от невероятния успех, Таня е поканена на модното шоу на бранда, както и на афтър партито след него.

"Най-важното нещо е да даваш на зрителите си това, което искат и да поддържаш видеата си уникални и професионално направени" - споделя Таня.

Таня има и свой блог, в който поства и други съвети за красота, както и впечатленията си от различни преживявания.

Ако сте очаровани от труда й и тя ви е вдъхновила пък можете да създадете свой блог, който ще ви даде възможността да споделите своите идеи и мисли с голямата аудитория на Woman.bg

Грим от рекламната кампания на Burberry, който Таня пресъздава по-долу: