Както вече писахме кюлотите – панталони, характеризиращи се с дължина до коленете или малко под тях и разширяващи се надолу крачоли, са новият летен хит сред известните дами от света на киното, музиката и модата.

Списъкът с звездни красавици, появили се с кюлоти през последните месеци, е доста дълъг и се простира от Даян Крюгер през Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Риана чак до Дженифър Лопес. Преди няколко дни към него името си прибави и певицата, актриса и танцьорка Зендая Колман, която заложила на ефектен гащеризон с изрязана горна част и долна тип кюлоти за разходката си из улиците на Ню Йорк.

Красавицата демонстрира не само усещане за стил и съблазнителна осанка, но и показа колко важен елемент от цялостната визия са аксесоарите и по-конкретно обувките.

Първо Зендая комбинира тоалета си с бели гладиаторски сандали на ток, които не си кореспондираха особено добре с тоалета и няма да е пресилено, ако се каже, че разваляха цялостната визия. Въпросните обувки, разбира се, са пленително дизайнерско бижу сами по себе си, но не и в комбинация с черния гащеризон.

Няколко часа по-късно за радост на модни асове Зендая вече бе сменила белите токчета с минималистични черни такива, които идеално се съчетаваха с тоалета, деликатно подчертавайки неговия стилен, но същевременно с това ефектен и секси облик.