Дженифър Лопес е навсякъде и по всяко време. Тя е хамелеон, който обожава да сменя визиите си и се осмелява да пробва различни и неочаквани за повечето неща.

Нека ви припомним, че новото й видео с Иги Азалая „Booty” излезе вчера. Видеото е доста провокативно, възхвалявайки големите женски дупета.



Освен апетитно дупе, Дженифър умее да демонстрира и красиви визии. Повечето й тоалети за светски събития са елегантни, подчертаващи фигурата й. За съжаление последната й визия не бе оценена от нейните фенове, които я определиха за неподходяща за нейната възраст.

За 45-годишната звезда годините нямат значение, тя се облича спрямо настроението си и както се чувства. Джен определно изглежда по-млада и от някои 20-годишни момичета!

Една от най-актуалните тенденции е цялостната деним визия. Няма модна блогърка или известна личност, която да не се е появявала с такава визия от глава до пети през последните няколко седмици.

Дженифър е поредната звезда, прибегнала до чифт дънки и семпла риза от деним.

Четете още: Стрийт стил: Деним върху деним

Прочети повече на: http://woman.bg/n/strijt-stil-denim-vurhu-denim.35508.htmlТова се случи вчера, когато Лопес реши да посети старото си училище и да покаже на децата си (Макс и Еме) къде е учила мама. Съмняваме се, че певицата е ходила на училище с подобен аутфит...

Дженифър се бе спряла на класически модел обувки в телесен цвят, прическа с вдигната коса, очила с форма на бъбрек и устни, потопени в червено червило.

Четете още: Джей Ло + змийски принт: Да или не?