Део бе основен гост в шестото предаване „Поверително от NL”

Водещият бе изключително честен за личния си живот сподели, че е част от „цирка“, който медиите създават около личния му живот, защото той плаща сметките му.

Блондинът призна още, че се чувства виновен пред бившата си приятелка Лора Караджова и родителите й, тъй като не е успял да я направи щастлива. „Имахме кризи, но имахме и много хубави моменти, наистин страхотни. Може би като се върна назад след време, ще разбера защо някои неща са ми се случили, защото в момента не съм наясно“ - призна Део.

Четете още: Део гол, дразни фенки

„От връзката си с нея се научих на търпение, пораснах, научих се да водя преговори“- допълни той.

„В момента не се чуваме, но когато се чуем всичко е шест. Надявам се, че може да мине известно време, да седнем на една маса и да се посмеем нас всичко, което се е случило“.

"През последните години почти нямах социален живот, първо защото се натоварвам, излизайки по заведения, ходя само ако ще ми дадат пари, без ДДС ако ще ми ги преведат по сметка, тоест ако имам работа. Просто първо бях барман и като съм на заведение се чувствам на работа, второ като започна тоя цирк с популярността като вляза в бар отново се чувствам на работа, затова спрях и си седях вкъщи през повечето време. Като започнахме да се разделяме с Лора имаше един момент, в който аз осъзнах, че няма къде да срещна човек. Много се затворих, но имам чувството, че колкото и да се отдръпвам от тази сфера в един момент тя ме придърпва обратно.“- продължи с откровенията си Део.

Четете още: Део и Елена се разделиха

"Връзката ми с Елена беше много важна за мен. Много съм й благодарен, както и на Dancing stars затова, което преживяхме двамата, защото то беше много истинско. Танцът е любов, а ние изживяхме истински много силни чувства. И едно танго, което изтанцувахме там го показва, няма как това да е лъжа. Беше много силно и красиво, но когато свършиха танците просто се раздалечиха планетите ни. Тя е насочена в това изкуство, а аз съм насочен към планини, морета, темерут съм."- сподели блондинът.

Снимка: Булфото

Както вече ви съобщихме, Део вече има ново момиче до себе си, тя се казва Мариана и е на 22 г.

„Навсякъде влизам с 200, сега обаче за пръв път през живота ми искам с човека, с който съм да сме си другарчета, приятели без никакви планове за бъдещето, защото всичките ми планове отидоха на пух и прах. Кроих планове, представях си деца, сватби ...“ - признава водещият.

„С Мариана се намерихме в едно варненско заведение, имахме участие там с Лео и Играта, тя само мина и ни спря часовника и на тримата, много е екзотична и е супер красива, много аристократично присъства. Събрах смелост, взех й телефона и я питах дали ако имаме клип би имала смелост да участва. Това беше абсолютно чисто, още даже бях с Елена. Впоследствие с Лео снимахме набързо едно парче, вече си бях сам, обадих й се, тя се нави, дойде и така ...“

Део не спести на аудиторията и факта, че ако някой иска да го види заедно с Мариана в медийното пространство, ще трябва да си плати:

„Ако ще бъдем някъде заедно ще бъде ексклузивно и искам да изкарам пари от това. Колкото и гадно да звучи. Може да е брутално, да кажат, че съм полудял, обаче това е ... Нещо ще отиде за благотворителност и нещо за нас ...“

Део и Мариана в компанията на Наско Сираков и Илияна Раева


На въпроса по какво се различава Мариана от предишните му приятелки Део отговори:

„Вкъщи в момента е аптека, имах натрупани работи с годините, всичко се изгреба за два дена буквално, от „височината на 63-квадратно жилище, като на истинска звезда, това ме кара да се чувствам страхотно и се прибирам с кеф всеки път, на уютно, на топло и на сготвено. Аз бях този, който правеше това по-скоро до сега.Споделеното щастие според мен е най-ценно, в момента с нея се чувствам добре, надявам се, че и тя се чувства така““

По време на участието си в Dancing Stars Део за пръв път призна, че е имал проблеми с наркотиците и дори е щял да умре от употребата им.

Ето какво допълни сега той:

„Като всяка една зависимост в началото започва от келешлък, както цигарите в училище, в голямото междучасие. При мен започна така – там където бачках бяхме на 24 часови смени на 48. Тогава получих предложение, че ще получа нещо, което ще ми изчисти умората, това беше не искам да навлизам в подробности ... Надявам се това да е минало за мен, въпреки че всеки ден е някакъв вид борба. Много близки приятели те пързалят, но те не са виновни за това, нямаше да го направя ако не съм имал някакво лично решение. Факт е, че тази материя няма как да я контролираш, ако не осъзнаеш, че имаш проблем. Започва да ти смуче от енергията, да ти унищожава кармата, да ти прецаква отношенията с близките, да ти изцежда жизнените сили. Вместо да правиш нещо творческо, искаш просто да си ок. Откакто тези неща са ми наред, започнах да си насочвам силите към много други неща, да ми се случват някакви неща, които от години трябваше да ги направя, да правя песни с Лео, Играта и Рафи, имам много повече творчески сили. Преди горе-долу гледах да се стегна и да си свърша работата.“



„Стигаш до жестоки депресии, които може би са единственият плюс, защото виждаш колко си зле, надявам се поне един млад човек да се замисли, а не да си каже „тоя е модерен и взима“. „Не е така, бате, много съм смазан и депресиран и смешен и нищожен докато го правех“.

„Първо всичко започва от това да се разделиш със средата си, което може би е най-трудно, правя го от доста време, от две-три години. И след това лека полека и със себе си, ако можеш да се разделиш“ - завършва откровенията си Део.