Автор
Woman.bg

Десет тайни дестинации в Европа, които трябва да посетите

Икария вместо Ибиса и Лодз вместо Лондон: ако искате да избегнете тълпите от туристи на почивката си и да я усетите наистина специална, следва да сведете опциите си до по-малките населени места встрани от утъпкания туристически маршрут.

Ние сме намерили десет тайни дестинации в Европа, които са изключително красиви и все още не са залети от тълпи туристи. Намерете време за едни от най-красивите ваканционни дестинации:

Остров Люис – Външните Хебриди, Шотландия

Далеч в Северно море се намира остров Люис – малък остров, който въпреки че е част от външните Хебриди, все още е като отделен свят. Плажните ивици са с усета за Карибския басейн, но водата е студена. Говори се все още на келтски. Посетителите могат да ловят риба или да отседнат в Auberge Carnish, където предлагат вкусна храна и прекрасна гледка към целия залив.

Ийст Англия – Великобритания

Елитният университет Кеймбридж се намира в сърцето на района Ийст Англия. В провинцията ще намерите селца със сламени къщи и криволичещи улици, населени със стада овце. Заслужава си да посетите древните градове Лавенхам и Лонг Мелфорд, 640-те средновековни църкви на Норфолк и разбира се Сандрингем, където кралското семейство от поколения ходи на почивка.

Останалите дестинации можете да видите в Profit.bg