Никой не е застрахован, че някой ден няма да го връхлети малкия дявол и да го подхлъзне по грешни, прелюбодейски пътища.

Вие и приятелят ви се обичате, споделяте един дом, едни мечти за семейство и изглежда нищо не е в състояние да спусне завеса над щастието ви. Да, но в един прекрасен ден се изправяте срещу най-голямото изкушение за непорочната ви съвест.

Изневярата е вече факт и няма връщане назад.

Четете още: Имаш нужда от любовник! Защо ли?

Зависи само и единствено от вас как ще я приемете - дали ще си признаете или ще потулите случая завинаги.

Добрите и лошите страни на прелюбодейството

Опитайте се да не се самообвинявате и не блъскайте излишно главата си в стената на назиданието – случва се на всеки. A и наистна има някои добри страни:

- Усещането, че сте желани ви кара да се чувствате забележителни и прекрасни. Започвате да се грижите повече за себе си и промяната у вас си личи от километри.

Всъщност, блясъкът в очите и излъчването ви могат да ви издадат най-бързо. Но е въпрос на много тънък усет от страна на половинката ви да се досети, че освен него и някой друг ви прави гальовни комплименти.

Четете още: Признаци, че мъжете изневеряват

- Има тръпка и нито една бариера. Гоните максимума удоволствие. Често сте в ситуация, в която постоянно сменяте места и пози, а напрежението и бързината, с която го правите, е изумителна. След като всичко свърши, вече можете да добавите няколко бонус точки към сексуалните си умения.

- Чудите се как въобще сте живели досега. Толкова силно сте разтърсени от пикантността на новото си изживяване, че започвате да гледате на света, на ежедневието, на работата и на близките си по съвършено нов начин. Вие сте изцяло под властта на химията и сте убедени, че откривате секса за първи път.

- Вие сте заключили любовника си дълбоко в мислите си и никой не може и да подозира за съществуването му. Можете да мислите за него по всяко време. Когато си легнете вечер, например, почти несъзнателно започвате да си спомняте минали преживявания или си съчинявате нови.

И ако всики тези промени у вас продължат подозрително дълго, вероятно е настъпил моментът да помислите сериозно дали аферата ви не се задълбочава прекалено и какво ще последва оттук нататък. Ако ли не, то най-вероятно сте изконсумирали тази афера и освежени сте готови да затворите тази страница. Обикновено връзката с постоянния пратньор става по-здрава и топла от преди изневярата. Приемете кръшването като тест за обичта към мъжа, с когото живеете. Истинската любов устоява на всичко, независимо, колко препъни камъчета се появят по пътя.