Автор
Woman.bg

Добри хора организираха мечтана сватба за двама бездомни

След 22 години съвместен живот, Евелин и Дейвид Бартлет, двама бездомни от град Тампа, Флорида, получиха своята мечтана сватба.

Двамата мечтаят да се оженят от дълги години, но не могат да си позволят таксата за свидетелството, която възлиза на 93,5 долара. Местен полицай им помага и им дава пари, за да се оженят, а когато историята им се разчува, добри хора събрат 20 хиляди долара, за да им подарят сватбеното тържество, за което винаги са искали, съобщава ABC News.

"Това е история като в приказките, разказа Евелин — Най-щастливия момент в живота", признават Евелин и Дейвид, които обменят сватбените си клетви в параклис на ранчо. Неговият собственик предоставя мястото за церемонията безплатно след като разбира историята на двойката бездомни от местните новини.

Също така на младоженците са купени и подарени безвъзмездно сватбената рокля и смокинг, лимузината и тридневно отсядане в местния хотел Хилтън.

Двойката пристигат в града с идеята да започнат наново, след като сина на Евелин загива в автомобилна катастрофа. Първоначално Дейвид работи във ферма, но след като получава инфаркт, напуска работа. Емили пък има проблеми с предвижването и е в инвалидна количка, поради което не може да работи. Последните три години те живеят в гората в палатка, като след сватбата двамата женени смятаха да се върнат отново в гората, но благодарение на полицаят, чрез когото в града стана известна историята на бездомниците,те получиха малко апартаментче. Първоначално няма да плащат наем, докато не си намерят стабилен източник на доход.

"Изумени сме от всичко това, което се случи, от това, което имаме", каза Евелин. "Изключително благодарни сме за възможността за рестарт на съдбата си", допълни тя.