О, да, модните блогърки са просто прекалено готини и оригинални, за да останат незабелязани. Напротив, всяко едно момиче (и момче) допринася по уникален начин за един по-разчупен, цветен и стилен моден свят.

Едно е обаче да следваме техните модни съвети и да се впечатляваме от начина, по който са облечени, събитията, които са посетили и магазините, от където пазаруват. Любопитни сме къде и как живеят.

Всеки разбира понятието „уют“ по различен начин. Стилът в интериора е много важен, за да „облече” дома ни в уют. Колкото по-светло е едно жилище, то толкова ще е и по-уютен домът ви. Но дали така го интерпретират и младите и красиви блогърки?

Четете още: Малката червена рокля

Направили сме една селекция за вас, показвайки някои от най-красивите, креативни и смели интериорни решения на дами като Емили от cupcakesandcashmere.com, Elin Kling или Aimee Song от Song oThe Glamouraif Style.

Някои от тях добавят щрих с малко стайни растения, които допринасят за много изисканост и стил, други разчитат по-скоро на ярки цветове, цветни картини и ръчноизработени вещи.

Насладете се на тези уютни, стилни и красиви домове и споделете с нас кой най-много ви харесва и защо!

Домът на Кели от The Glamourai е просто страхотен - луксозен и уютен

Джейн Алдридж от Sea of shoes

Elin Kling

Aimee Song от Song Of Style


Очаквайте продължение...