Известно е, че звездите (и не само те!) са доста зависими от хорското мнение и гонят идеал, който не винаги е здравословен и реален.

А някои зависимости са толкова сериозни, че поставят животите им в смъртна опасност.

Напрежението да изглеждаш перфектно, което е доста спорно опрделение, е коварно и за съжалнието някои известни личности не знаят кога да спрат и как да се справят с този проблем преди да е станало прекалено късно.

Наследницата на модна империя „Versace” Алегра Версаче попадна в капана на модата и бляскавата обвивка на този свят и стана жертва на анорексията.

Четете още: Райна демонстрира прелестите си

В ранна възраст се сблъсква със свят, пълен с повърхностни хора, пари и отговорност и не може да издържи на напрежението. Само на 18 години тя притежава 50% от компанията. Изглежда тази отговорност е твърде тежка за крехката й психика...

* Донатела и Алегра

Изглежда напрежението идва в повече не само на Алегра, но и на майка й, която от години се опитва да подражава на по-младите.

След купища пластични операции, корекции и опити да изглежда с няколко години по-млата, 58-годишната Донатела стряска с изключително нездравословен външен вид.

Тя бе засечена преди дни на летището в Лос Анджелис, облечена изцяло в черно, което допълнително подчертаваще слабите й крачета.

Визия, която честно казано ни стресна, затова решихме да питаме и вас: Какво мислите за външния вид на Донатела Версаче?

Четете още: Как да се отучим от вредните за фигурата храни