Никол Ричи се превърна от едно по-скоро лигаво и нахакано хлапе в една от най-стилните и интелигентни дами на Холивуд.

Харесваме нейната непринуденост, моден усет и самочувствие, което кара модни дизайнери да канят Никол на техните ревюта, продуценти на модни предавания да уважават нейното мнение и семейството й да я обожава!

Успешна, позивитна и умна – 31 годишната звезда е сред фаворитките ни, особено в последно време...

Тя гостува в предаването „Extra” с Марио Лопес преди дни, където се появи с доста нестандартна за нея визия, която не се хареса на нейните фенове или по-скоро биха видяли Гуен Стефани облечена по този начин.

Отново бяха отправени коментари към майката на две деца, че изглежда прекалено слаба, но според нас е далеч от болнавото й състояние, което преди време накара цял свят да се тревожи за нея.

Моментално се влюбихме в широките и ефирни панталони на черно-бяло райе. Те са много актуални този сезон. Комбинирайки ги с кафяв топ на трайбъл елементи, който също й стоеше свободно, цялостната визия придобива по-разчупен, по-смел вид.

Никол пусна тази снимка в социалната мрежа:

Очевидно е, че смелото смесване на различни принтове в една визия остава сред актуалните модни тенденции поне до края на годината.

И всичко това беше ефектно завършено с готин колан и очила с актуалната форма „бъбрек“. Последното не ни изненадва ни най-малко - Никол почти никога не може да бъде забелязана без големи слънчеви очила.

Четете още: Познайте марката: Страхотните обувки на Никол Ричи