Все си мислихме, че страстите около сватбата на принц Уилиям и Кейт Мидълтън са се уталожили - да, ама не!

Визията и фигурата на сестрата на младоженката - Пипа по време на церемонията, не дава покой на доста дами по света. Американката Джени Фицджералд толкова се вдъхновила от вида на британката, че решила на всяка цена да го изкопира.

43-годишната дама живее във Флорида, където отглежда двете си деца. Доскоро Джени нямала половинка до себе си и се опасявала, че ще остане сама завинаги. Жената обаче истински се вдъхновила докато гледала незабравимата сватба на Уилиям и Кейт.

Фицджералд била искрено впечатлена от прелестите на по-малката сестра на бъдещата херцогиня. Съвършенният силует на британката толкова я запленил, че тя си купила всички списания, в които фигурирала снимка на Пипа отзад. Не след дълго тя вече била твърдо решена, че ще си направи операция на задните части.

Пипа Мидълтън на кралската сватба

"Когато видях как мъжете гледат формите на Пипа, си казах че задължително трябва и аз да имам такива" - презнава Джени. Дамата се заела с проучване в Интернет, целящо да намери лекар, който да извърши желаната процедура. Оказало се, че един от пластичните хирурзи, на които дамата попаднала, дори се рекламирал с това, че може да направи на всяка дама "задните части на Пипа Мидълтън". Предприемчивият лекар искал за операцията 10 000 долара. "Възможно ли е да ти е жал за такава сума, след като в края на краищата става въпрос за личното ти щастие?" - запитала са Джени и се отправила към кабинета на доктора.

Оказало се обаче, че не всичко е толкова просто, колкото жената си представяла. При подобни операции мазнини от една част на тялото се прехвърлят в друга, а в случая на Джени, тя просто нямала достатъчно "материал" за това. Наложило се да качи няколко килограма и започнала да се храни с чипс и шоколад. "Бях страшно щастлива, можех да хапвам каквото си поискам! - разказва Джени. Когато необходимото тегло било достигнато, пациентката легнала под ножа.

Дамата била повече от очарована от резултата от операцията - тя станала изключително стройна в талията и едновременно с това получила дупето, за което мечтаела.

След три месеца настъпила и коренна промяна в личния й живот. Джени срещнала Карлос, с когото сключила брак. "Вниманието ми беше привлечено от съблазнителните задни части на Джен - споделя ухажорът - ако не изглеждаше толкова апетитно, сигурно никога нямаше да я заговоря" - допълва той.

Смятате ли, че една връзка се крепи единствено на външния вид на човек и според вас възможно ли е една пластична операция да даде мечтаното щастие? Допада ли ви резултатът от операцията на Джен, доближава ли се резултатът до оригинала?

Сравнение: Пипа Мидълтън и Джени Фицджералд

Джени Фицджералд

Джени Фицджералд

Джени и Карлос

Сравнение: След и преди операцията