Нека започнем с лошото момиче на поп музиката – Пинк.

Кой би очаквал, че вечно осмиващата и недоволна бунтарка с дрезгав и запомнящ си глас ще бъде всеотдайна майка на малката Уилоу?

Но папараци уловиха Пинк във вид, далеч от този на заета майка, оставила кариeрата си на заден план.

По всичко, личи, че певицата снима клип, съдейки по шарения сценичен грим, нов цвят на косата и прозрачна рокля в тъмни нюанси на зелено и синьо.



32-годишната звезда ще представи освен нов музикален проект, така и нова прическа, запазила характерната си къса дължина, но изпъстрена със сини кичури.



По официални данни се знае, че в момента Пинк работи усилено над поредния си албум, носещ името “The Truth About Love” и се очаква да излезе на пазара на 14-ти септември.

И докато все още не е ясно видео към коя песен снима гласовитата американка, феновете й очакват да чуят резултата от колаборацията й с рапъра Еминем, за която тя наскоро спомена.

“Той ми каза – „Искаш ли да направиш песен с мен?” и аз казах „Мамка му, да!” Стиснахме си ръцете. Нищо не сме подписвали. И готово.”



Междувременно Пинк сподели още, че е отказала няколко покани за присъединяване към журито на големи музикални формати в Америка и Австралия като X Factor USA, American Idol и The Voice.

Нахаканата ветеранка в музиката твърди, че не иска да се занимава с риалити шоута, защото „в тях просто не можеш да бъдеш честен".

"Освен това, хората биха те намразили, ако си честен. Саймън Коуел е единственият човек, който си позволява да е такъв, защото има акцент. И защото е мъж.”

И като говорим за риалити формати, няма как да не сетим за едно от лицата на музикалното предаване The Voice – Кристина Агилера.

В момента тя не журира, но пък се занимава отново със записи на парчета и снимане на клипове.

За новото си видео към песента „Your Body”, одумваната за „дебелана” певица показва видимо по-вталена фигура, както и чисто нова прическа.

Платиненото русо е заместено с бледо розово, а като модерен акцент в него са вплетени ярко розови кичури. Правият и плътен бретон също бележи промяна във визията.

В личната си Twitter страница 31-годишната певица подготви феновете си със следния пост – „Най-накрая дойде – Снимачен ден!!!!! Подгответе се, хора!!!!!!”