Валерия Лукянова, по-известна като живата кукла Барби, е открила своя съмишленичка и двете смятат да покорят Америка заедно.

Преди време ви разказахме повече за Валерия, която се превърна в истински хит в Интернет. Напоследък Лукянова се е сприятелила с друга жива кукла - Доминика, чието истинско име е Олга Олейнк. Олга също дължи външния си вид на пластичната хирургия.

"За пръв път се срещнахме онлайн преди пет години" - разяснява Валерия и допълва, че и двете са от украинския град Одеса.

"Беше ни любопитно да изследваме приликите си. Имаме същата прическа, грим, дори се обличаме по сходен начин. Приятелите ни бяха убедени, че сме сестри".



"Наистина сме сестри - но в духовен план. Имаме eднакви възгледи и начин на живот". Двете живи кукли планират съвсем скоро да емигрират. "Смятаме да се преместим в Америка. Приятелят на Доминика живее в САЩ, а моят съпруг иска иска да започне бизнес там." - споделя Лукянова.

Когато преди време в онлайн пространството се появиха първите снимки на Валерия, почти всички се за усъмниха в това дали тя съществува реално. Някои дори твърдяха, че видът й се е получил в резултат от намесата на Фотошоп.

Тя нарича себе си "най-известната рускиня в рускоговорящата част на интернет пространството".

Ежедневието й включва медитация, пътуване към астралното й тяло, посещение на фитнеса. Валерия признава, че за нея идеалната вечеря е да сготви за мъжа, когото обича.