За първи път след раздялата със съпруга си Марк Антъни певицата Дженифър Лопес говори открито за развода си в интервю за августовския брой на сп. "Vanity Fair", който излиза днес.

"Това бе най-голямата ми мечта и наистина доста се постарах да проработи. И двамата се постарахме", казва изпълнителката.

В интервюто Джей Ло за пръв път разказва открито за решението за развода с Антъни, за раздялата й с P.Diddy и развалянето на годежа й с актьора Бен Афлек.

"Понякога не се получава и това е тъжно. Аз обаче оставам вечен оптимист по отношение на любовта", казва Лопес и допълва: "Това все още е най-голямата ми мечта. Позитивна съм и решена да продължа напред с живота си, да отгледам децата си и да свърша най-доброто като майка, изпълнител и личност. Сега гледам напред към нови предизвикателства. Чувствам се силна."

Певицата говори още за слуховете, които я заобикалят и споделя отношението си към парите, славата и особено любовта.

"Аз съм безнадеждно романтична и страстна личност, когато става въпрос за любов", обяснява тя във връзка с периода, през който е минала, за да стигне до сегашното си положение, пишат от novini.bg

"Понякога не осъзнаваме, че правим компромиси със себе си. За да разбереш, че, този човек не е добър за теб, че този човек не се отнася правилно с теб или че това не е правилно за него самия. Ако остана, то тогава няма да избера правилното за мен. Обичам себе си достатъчно, за да се оттегля от това навреме", казва още изпълнителката.

Тя допълва също, че винаги ще уважава Марк като певец и изпълнител, както и че двамата работят чудесно заедно и той винаги я е подкрепял силно.

"Заедно можехме да правим магия и я направихме. Той завинаги ще остане в живота ни. За него винаги ще има специално място в сърцето ми като баща на моите децата", казва още Лопес в интервюто.