Преди известно време Джесика Симпсън сподели, че е готова да влезе в звукозаписното студио и да се завърне на музикалната сцена. Дойде ли времето за запис на нови песни тя ще може да раоти от дома си, където е направила собствено студио.
Но за момента русокосата чаровница се е посветила на двете си деца и любимия мъж.
34-годишната Джесика сподели в социалната мрежа сладка снимка с дъщеря си Максуел, докато пътуват в частния самолет на певицата и си прекарват прекрасно по женски.
Напоследък Симпсън възвърна самочувствието си на сексимвол, идвайвайки разкошно тяло.
Всички помним колко напълня по време на двете си бременности, но днес певицата е по-стройна и стегната от всякога.
За загубата на тегло на звездата сериозна роля играят и тренировките. Тя спортува по строга програма 4 дни в седмицата в продължение на 45 минути. Неин личен треньор е Харли Пастернак, който помага на много известни дами да поддържат фигурата си. Специално за Джесика Харли е изготвил силова тренировка и кардио упражнения.
За сп.People той споделя: "Редуваме упражненията – всеки ден различно. Правим клекове и напади за четириглавия мускул на бедрото, мъртва тяга и хиптръстер за дупето, а на третия ден завършваме програмата с упражнения за прасците и клек-плие за стягане на вътрешната част на бедрото.“
След като се сбогува с някои от любимите си калорични храни като пържено пиле и картофено пюре със сос, тя започна да спазва новата двуседмична програма на Weight Watchers.
Днес Джесика тежи 27 килограма по-малко и споделя, че диетичният й план се е превърнал в начин на живот. Тя споделя една от любимите си рецепти, включени в програмата:
Печени яйца по италиански със зеленчуци
Необходими продукти:
450 гр домати, нарязани на 2.5-сантиметрови парчета
1 голяма червена чушка, нарязана на 1.9-сантиметрови парчета (може да прецените размера сами)
1 тиквичка, която е нарязана на тънки лентички
1 глава лук, нарязана на тънки кръгчета
2 големи скилидки чесън, намачкани
4 яйца размер L
1/2 ч.л. босилек
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
1/4 чаена чаша обезмаслен Пармезан
Приготвяне:
В тиган с незалепващо покритие сложете доматите, чушката, тиквичката, лука, чесъна и сухите подправки и задушете с малко вода, докато омекнат зеленчуците, около 30 минути.
Намажете с малко зехтин купичките и в тях разпределете зеленчуците. Направете дупка по средата и скучайте по едно яйце. Поръсете с Пармезан. Печете ги на 200 градуса, докато яйцата станат готови, от 20 до 25 минути.