Анджелина Джоли и Брад Пит планират да играят отново заедно в нов филм. Звездната двойка се запозна на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит" през 2005 г. и Анджелина смята, че е дошло време отново да обединят силите си.

В отговор на въпрос за евентуално съвместно участие във филм, 36-годишната Анджелина заяви: "Говорим за това. Имаме идея". Актрисата присъства миналата нощ на церемонията по раздаването на наградите Оскар и беше избрала черна рокля от кадифе, без презрамки и с голяма цепка на бедрото на Versace, която беше съчетала с токчета на Салваторе Фергамо и бижута на Нейл Лейн.



Джоли разкри, че иска да се снима с партньора си Брад Пит в романтична комедия. "Не знаем колко сме забавни. И никога не знаеш какво искаш да изиграе на големия екран една двойка в живота. Понякога е по-добре актьорите да не са двойка в живота", сподели Анджелина пред сайта E! News.

Джоли
, която дойде да подкрепи Брад Пит, номиниран за най-добър актьор за ролята си в "Кешбол", връчи и наградата за най-добър адаптиран сценарий на Александър Пейн, Нат Фексън и Джим Раш за "Потомците" и за най-добър оригинален сценарий за Уди Алън и филма му "Полунощ в Париж", предаде БГНЕС.