Автор
Ева Лъчезарова

Едно забавно блиц интервю: Представяме ви Киро!

Киро е един от най-интересните и зареждащи хора, които сме срещали.

Познавате го като водещ от музикалната телевизия ММ, има собствен блог, от който можете да научите повече за премеждията на Киро.

Преди месец той нашумя и покрай участието си в международен конкурс, който можеше да му донесе най-страхотната работа в света.

Кирчо не успя да го спечели, но по наши наблюдения той отдавна има най-готината работа - винаги е себе си.

Затова решихме и той да бъде първият гост в поредицата блиц интервюта, които сме ви подготвили.

- Какво прави живота ти сладък?

Това, че мога да правя каквото си искам. Т.е.мога да си позволя дори да погладувам малко, ако ме мързи. В интерес на истината от както мога да правя каквото си поискам, ям по-малко шоколад.

- Какво те зарежда с положителна енергия?

Слънцето най-вече, особено ако ме радва дълга и слънчева есен.

- Най-интересното място, на което си бил?

Албания, на една рекичка, когато напълно непознат рибар искаше да ме застреля. Другото е границата между Албания и Гърция. Мисля, че бяхме първата кола, която преминаваше оттам през последните 5 месеца. Направиха ни пълна щателна проверка за наркотици.

- Любим цитат?

Нямам такъв, който съм запомнил, но някой ми прати един, който си записах. Ивайло Цветков - Нойзи: Човек – това означава да страдаш, да бъдеш онеправдан, но и да се бориш, да не се предаваш. Да носиш Бог в себе си. Да поддържаш висок дух въпреки натрупаната скръб и извечния порив на високоинтелигентния човек да се самоубие, който често скимти тихо в най-тъмните кътчета на душата. Дори и пеш, да се стараеш да изглеждаш, сякаш си на кон.

- Трите ти любими места в Интернет?

9gag.com, macrumors.com и админ панела на kiro.bg

- Кои са моментите, спирали дъха ти?

Когато бях в багажника на един джип, който се движеше с бясна скорост в планината и момента, в който изхвърчахме от пътя и почти увиснахме над ръба на една скала. Безценно.

- Опиши се с една дума

Пич

- Три неща, които не знаем за теб

Не обичам да пия алкохол, въпреки че го правя от време на време. Завиждам на Орешарски за белия перчем, все едно от филм на Тим Бъртън и много трудно се преборих със зависимостта си към колата. Но днес съм чист.

- Три неща, които обожаваше да правиш

Ама аз тези три неща си ги правя и до ден днешен. Обичам да пътувам без цел и посока, точно както в живота. Обичам мляко с какао и умирам за комбинацията слънце-сняг. Пуснете ме да карам ски цял сезон и ще съм най-щастливият човек на света. Моля и за чифт резервни стави за коленете.