Макси полата е дреха, която внася ефирност във визията на всяка жена и в която тя се чувства свободна да комбинира с почти всичко - от къси потничета до широки блузи с паднало рамо.

Тя става дори като допълнение за плажа, като за горнище можеш да използваш горнището на банския си костюм и да изглеждаш много ефектно. За разходки по крайбрежната алея избери подобна пола в плисиран вариант и изчистен силует, а защо не и пастелен цвят.

Бихме ти препоръчали да пробваш подобна макси пола в типичния морски десен - бяло и тъмно синьо, като съчетаеш с червено или бяло, за да изглеждаш като излязла от парти на яхта.

10 секси рокли за първа среща

С флорални мотиви пък можеш да постигнеш една романтична визия, така актуална и непреходка - най-женствения сред десените. Можеш да балансираш с едноцветни аксесоари в матови цветове.

Тази пола, в комбинация с колан на кръста гарантира подчертаване на тънката талия, създава един красив силует и нежно прикрива недостатъците, ако има такива в областта на ханша и бедрата. Експериментирай с десените, като съчетаеш една пъстра макси пола с горнище в райе и ще се превърнеш в еталон за стил, където и да отидеш.

8 неща, с които да се сдобиеш преди да станеш на 30