Автор
Woman.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Видео от обира на Ким Кардашиян в Париж

Видео от разследването на "ужасяващия" обир в апартамента на Ким Кардашиян в Париж породи някои въпроси, свързани с първоначалната версия за случилото се.

Клипът е с продължителност 3:30 минути и може да се каже, че има известно разминаване с разказите на красавицата за това, което се е случило на 3-и октомври.

Официалната версия, която Ким изложи, е че гневна банда престъпници са я нападнали в апартамента й и тя не е имала никаква възможност да се защити. Тя твърди още и че те са я увили с лента, която завързали със свински опашки, накарали я е да седне във ваната и през това време откраднали нейни бижута на стойност 10 милиона долара.

Видеото показва обстановката в апартамента след деянието. На него виждаме 36-годишната Ким, която се е разположила удобно на креслото в хола, завита с одеяло, провеждаща видео разговор на телефона си, което изглежда странно, защото тя казва, че и телефонът й бил откраднат. Чий телефон използва тогава? Всъщност Ким е учудващо спокойна за човек, който току-що е бил нападнат, завързан и ограбен. Изследователи споделят, че по принцип, когато човек се сблъсква за пръв път с подобен конфликт е изключително уплашен и в повечето случаи хората треперят от стреса. При Ким не се забелязва подобно поведение.

От друга страна, при положение, че ръцете на Ким били завързани и то със свински опашки, би трябвало по тях да има белези. На снимките след престъплението ясно се вижда, че Ким няма белези по китките си.

На видеото от разследването се вижда също така и че по вратата няма следи от влизане с взлом. И като цяло в апартамента всичко е подредено и няма следи от бурно ровене и търсене на скъпоценности. Скъпият телевизор също си седи непокътнат на стената.

Другата мистерия е в това, че Ким твърди, че в момента не заснема риалитито си Кеeping Up With The Kardashians, но целият апартамент е оборудван с камери, а асистентката й носи микрофон.

Следователите също потвърждават, че в апартамента няма никакви следи от влизане взлом, следователно самата Ким е пуснала престъпниците в апартамента. Интересно защо?

Освен това как така г-жа Уест е била напълно сама? В кой хотел не биха засилили охраната си, когато в него спи световноизвестна личност?

Дали ще остане мистерия какво всъщност се е случило в апартамента на Ким Кардашиян онази нощ, предстои да разберем...