Фолк дивата Емилия заяви, че не е доволна от наградите за поп-фолк, дадени тази година от телевизия Планета. По думите й много от колегите й са били ощетени.

"Не съм съгласна, че се номинираха албуми, излезли през ноември и декември същата година. Това са неразгърнати проекти, които нямаха време да се популяризират сред феновете"
, разсъждава любимата на Коко Динев.



Емилия признава, че за миг се колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката за Най-добър албум, която си подели заедно с Цвети Янева. В крайна сметка тя се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепяли, пише Супер 19'.

"Наградите не са моят живот, но те са някаква оценка за труда ми", обобщава певицата. Блондинката признава за конфликта си с Анелия, но признава, че няма да е тази, която ще говори. По думите й конфликтът е задкулисен и затова феновете не могат да получат ясна представа за нещата.



"Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар", допълва пайнерката.

Според последните клюки във фолк средите пък, Анелия съвсем е загърбила конфликта със своята врагиня, тъй като се е отдала на нова любов с млад и перспективен господин, допълват от slava.bg