Автор
Woman.bg

Есенният гардероб на успешната бизнес дама

Така дългоочакваната събота бе дошла, носейки със себе си цялата лежерност, за която копнеехме през изминалата натоварена седмица.

След като се излежавахме в леглото до неприлично късно, решихме да оставим традиционната си сутрешна тренировка във фитнеса за някой друг ден, и без това вече наближаваше обяд, и да се насладим на чаша кафе с много мляко на фона на тих чилаут, последвана от зареждаща обиколка по магазините, която на границата между есента и зимата е не просто женска глезотийка, а необходима инвестиция, ключ към изяществото на визията, към което вярваме се стремим не само ние, но и всяка съвременна жена.

И така след като се заредихме с необходимата доза кофеин, въоръжени с макси чанта и удобни кецове, за щастие хубавото време навън все още ни позволява лукса да не се разделяме с този така любим аксесоар, се качихме в колата и „в един есенен ден по шосето“ поехме към един от столичните молове.

Спирката ни е магазинът Totally Erected Store, приютил невероятно разнообразие от марки, в лицето на чиито произведения винаги намираме тоалетите, съвместяващи в едно съвършенството на материите и изяществото на дизайна, както и аксесоари, идеално кореспондиращи си с тях и майсторски внасящи към цялостната ни визия доза неподправена градски шик нотка.

Първите тоалети и аксесоари, които избрахме от любимия ни магазин, са за офис стайлинг. Ето и какви точно са те:

Пола с висока талия

Коя е тя: Just Cavalli Gonna

Риза в красив принт

Коя е тя: JUST CAVALLI CAMICIA

Обувки на висок ток

Кои са те: VERSACE JEANS LINEA ICONIC VINTAGE

VERSACE JEANS LINEA TOE CAP

VERSACE JEANS LINEA WATCH

Голяма чанта

Коя е тя: CALVIN KLEIN SOFIE LARGE TOTE

Ризата, на която се спряхме, е дело на модна къща Just Cavalli и се откроява с впечатляващи цветни принтове, характерни за стилистиката на бранда. Ако трябва да сме честни, обожаваме всичко в нея - малкото фишу, елегантно обгърнало шията, плисираните ръкави, внасящи аристократичност, но най-вече това, че е идеална за почти всеки повод.

За да постигнем тоалет, подходящ за офиса, съчетахме ризата с едноцветна пола в черно, умело балансираща пищността, с която се откроява дизайнът на топа. И тъй като все още е достатъчно топло, решихме да поглезим тоалета си обувки на висок ток и то такива, съчетаващи в едно елегантно излъчване и ефектната нотка.

Става въпрос за чифт токчета от Versace, модел тип "стилето", с нежна каишка, обвиваща глезена, и с впечатляващ детайл-часовник. Най-общо казано изящество на ента степен.

Спряхме се и на два други варианта за обувки - едните с червени с капси, а другите класически черни стилето с масивна емблема, и двете на марката Versace Jeans. Защото няма по-добър съюзник по пътя към успеха на една жена от правилните обувки.

Чантата, допълваща бизнес стайлинга, пък е класика в жанра - черна, голяма, за да побере всичките работни аксесоари - папки, notebook, таблет, както и онова уникално червило в розов нюанс, с което за нищо на света не се разделяме.

Модната ни обиколка не се изчерпа само с избора на този тоалет, но какво друго си купихме, ще имате възможността да разберете в следващите статии.

До нови срещи, дами!