Автор
Woman.bg

Есенно-зимно цвете разцъфна в градината на Knapp

Любимата ни българска модна марка Knapp представи есенно-зимната си колекция пред своите почитатели в Галерията за модерно изкуство в София.

През настоящия сезон четирите момичета, които стоят зад бранда, залагат на женствеността, на геометрията и не на последно място на играта с материи. Колекцията е вдъхновена от силуетите и стилистиката на 60-те, а в неин символ дизайнерките са превърнали цветето, претворено и в симпатична брошка, дело на Калина Чанкова.



За разлика от категорично дефинираните и равностойни, като количество предложения две линии – основна колекция и Light серия през лятото, този сезон те са обединени и представени в едно.

Ако в основната колекция преобладават памукът, вълната и естествената кожа за акцент, то KNAPP Light ще отличите по комбинацията от памучна вата и неопрен, допълнени от ликра.

Специфичното в предложенията на момичетата за настоящия сезон е, че те разгръщат идеята си за разработване на едни и същи модели от различни материи, с цел наблюдаване на коренната промяна в звученето и адаптирането на дрехата.Четирите дами споделят, че тази идея, е заложена в концепцията на бранда, но чак сега успяват да осъществят толкова нагледно.



Ризите на KNAPP се оказаха едни от най-харесваните, но и едни от най-копираните попадения на марката. В настоящата колекция отново присъства моделът Chic, който се превърна в истински хит. Верни на кредото си да не повтарят модели, момичетата са решили от тук нататък да го произвеждат в в различни десени и вариации в материите.

Дизайнерките отново са заложили на симпатичната идея за единност между символа на колекцията и принта на подплатите, които тази есен много напомнят на градинки, нарисувани от малко момиченце.

Голямо впечатление ни направиха и дървените чанти, които също за част от новата колекция на бранда. Момичетата споделиха, че изработката им е била изключително трудна и за нея им е помогнал интериорният дизайнер Ивайло Биляров.

Нововъведение в настоящата колекция на Knapp са и предложенията за домашни любимци. Идеята е ако дама, която има кученце, което иска да облече в тон със своя тоалет, за животинчето да бъде изработен мини модел, на закупения от клиентката.

Лице на колекцията е едно от новите и многообещаващи лица на „Ивет Фешън“ - Християна Димитрова. Фотосите от есенната кампания на бранда пък са дело на Момчил Христов.

В рамките на два месеца, към екипа на Knapp, се присъединиха и двама малки мъже, пожелаваме на Яна и Валентина техните мъници да са им живи и здрави и много, много да ги радват!