Известният експерт за отношенията между двата пола Чарлз Орландо направи анкета сред 1000 жени, за да разбере какво всъщност искат те в леглото от мъжете. Жените му отговорили директно и откровено.

Ето и някои отговори:

"Искам да ме разсъблича така, както се отваря подарък – бавно, нежно, внимателно". Дебби Б.

Четете още: 10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

***

"Искам той да ме целува с дълбоки и бавни целувки. Искам да чувствам, че ме обича и ме желае". Марта. Л

***.

"Обичам той да прави всичко възможно, за да ме доведе до оргазъм. За мене не е трудно да свършвам, но усещането, че той влага максимум усилия за това е влудяващо. Фран.Ю.

***

"Страшно ми харесва мисълта, че някой ще ни засече по време на секс или ще поглежда как го правим. Ама не искам да ни спипат точно по време на самия акт, с члена във влагалището. Но нещо близо до това страшно ме възбужда. Затова започнах да излизам навън с пола без бельо и искам по време на разходките моето момче да ми пуска ръка под полата". Ерика Д.

Четете още: Абсурдни американски секс закони


***

"Той трябва да ми даде време да се настроя на сексуална вълна. Трябва да видя, че той ме желае – това много ме възбужда, но той не трябва да бърза". Мишел С.

***

"Много ми харесва, когато мъжът ми прави кунилингус , но само ако виждам, че той наистина иска това. И е толкова възбуждащо, че жадува да ми пробва вкуса ТАМ. Ана Дж.