Автор
Ева Лъчезарова

Ева Лонгория подаде документи за развод

Актрисата Ева Лонгория, призната от мнозина за една от най-красивите жени в света, подаде документи за развод вчера следобед в Лос Анджелис.

Малко по-късно тя сподели с фенове в социалната мрежа Twitter: „С голяма тъга ви съобщавам, че след 7 години заедно аз и Тони решихме да се разведем. Обичаме се много и всеки от нас ще се моли за щастието на другия”.

Тази новина дойде малко след като говорителят на Лонгория отрече слуховете, че Тони Паркър е подал документи за развод пръв.

Като причина за раздялата, Ева сочи стандартните „непреодолими различия”, освен това тя иска издръжка от съпруга си. В документите, обаче не се споменава, че Тони й е изневерявал. Това според таблоидите е основната причина двамата да се разделят.

Us Weekly пък съобщи, че Тони е писал стотици съобщения на обща приятелка, на него и съпругата му, в продължение на почти година.

Ева и Тони се сгодиха през ноември 2006 г. и се ожениха през юли 2007 в Париж.

Двамата се срещат за пръв път на баскетболен мач, на който Лонгория и баща й са поканени за да се запознаят с играчите.

Ева и Тони веднага си допадат, а Паркър кани нея и баща й на вечеря. Според актрисата по това време Тони е нямал представа, че тя е известна.

„Той беше единственият човек в света, който не беше гледал „Отчаяни съпруги” – сподели тогава Ева.

Това лято двамата бяха на дълга почивка из Европа и посетиха различни романтични места, включително Венеция.

В миналото Ева е споделяла с медиите, че след като свърши заснемането на „Отчаяни съпруги”, тя смята да напусне Америка и да се премести във Франция, родината на Тони.

Това е втори брак за Ева. От 2002 до 2004 г тя беше омъжена за Тейлър Кристофър, също актьор.

Снимки на двамата можете да видите тук