В момента се провеждат световните премиери на най-новия филм, излязъл от „пекарната” на Холивуд – „Снежанка и ловецът”.

Силно се надяваме, че продукцията с участието на Кристен Стюарт и Чарлийз Терън ще е сред най-впечатляващите ленти за последните няколко години.

По повод масовата пропаганда на новата история за чернокосата красавица Снежанка и злата, самовлюбена мащеха двете главни актриси не спират да се появяват по кориците на най-големите списания.

Последният брой на сп. Interview е посветен на Кристен и Чарлийз. Фотосесията към лятното издание е много фатална и драматична, а актрисите изглеждат зашеметяващо.



„Има толкова много неща, от които Снежанка е била лишена в развитието си. Тя живее в затвор в началото на живота си, затова е закърняла. Тя има много идеализирана концепция за това какъв е светът и как хората трябва да живеят, и колко прекрасно може да бъде всичко. И съществува едно чувство на изолация у нея, защото е била заключена в малка килия в продължение на седем години. По някакъв начин мога да се свържа с този образ... Не че това е причината да искам да направя този филм, но хората и феновете, които обичат „Здрач” ме свързват с образ, който не ми е присъщ”, казва Стюарт.



Кристен, която изгрява на 10-годишна възраст благодарение на филма „Паник стая”, казва, че се е влюбила в предизвикателството, което новата й приказна роля й отправило.



„Трикът в ролята е, че ти просто няма как да изиграеш ефектът на очарование, който образът на Снежанка оставя у хората. Нямам онази свръхестествена аура, която да афектира всички около мен. Имаше неща, в които трябваше да повярвам, независимо, че бе трудно на моменти. Нали знаете как понякога срещаш човек и си казваш „Уау, той притежава особена енергия...”. Трябваше да повярвам, че съм точно такъв човек в очите на останалите.”



Чарлийз Терън играе ролята на кралица Равена - зъл и мрачен образ, някак различен от всеки друг, в който сме свикнали да я виждаме.

Оказва се обаче, че точно от това е имала нуждата великолепната Терън:



„Видях страхотно предизвикателство в това да приема роля на толкова иконичен и превратен образ, защото досега не бях правила подобно нещо. Освен това, видях образ, който е емоционално опустошен, а никога не е бил третиран като такъв.”



В живота на актрисата се появи малко същество – осиновеният й син Джаксън. За това "приключение" тя казва:

„Не можеш да калкулираш всичко в живота си. Преминала съм през моя с ясното съзнание, че трябва да оставиш нещата да се случват и не можеш да си мислиш, че контролираш съдбата... Затова никога не съм си правила планове. Винаги съм знаела, че един ден ще искам да имам деца. Не е нещо, което съм прозряла изведнъж. Освен това, никога не съм усещала биологичния си часовник да тик-така, защото винаги съм знаела, че ще осиновя дете. Чувствах, че само ако попадна в подходящите условия за мен самата, чак тогава ще имам мои собствени деца.”