Това лято Фърги заслепи всички с новата си бляскава визия.

Солистката на Black Eyed Peas, която е известна със склонността си да експериментира, реши да се върне към класическата визия.

След като повече от година певицата беше тъмнокоса, тя отново се превърна в зашеметяваща естествена блондинка и сега косата й изглежда по-естествена и жива отвсякога.

За пълната промяна Фърги се довери на козметичния гигант AVON, като изруси косата си с помощта на новите бои Advance Techniques Professional Hair Color.

„Много се вълнувам, че съм лице на колекцията Advance Techniques. Бях брюнетка известно време и сега, когато тъкмо се върнах към русото, за мен е много важно цветът да бъде жизнен и косата да изглежда видимо здрава,” сподели певицата, която използва нюанса 9.0 – светло русо.

Според Фърги тристепенната система за боядисване на AVON е подходяща за всяка жена. Технологията на новите бои е интересна с това, че освен че боядисва косата, я подготвя и възстановява. Продуктът за предварително третиране служи за развномерното нанасяне на боята, като предпазва косъма по време на боядисването. Формулата на боите пък запазва наситения цвят за по-дълго време и покрива до 100% белите коси. След третирането се нанася третият, последен продукт, който „заключва” цвета и прави косата копринено мека.

Фърги, която стана лице на новите бои на AVON Advance Techniques, непрекъснато търси нови визии и предизвикателства. „Винаги съм обичала да експериментирам с косата си – и с цветове, и с прически. Сменям прическата си много често и е много важно да поддържам косата си здрава, така че винаги да изглежда възможно най-добре,” споделя певицата.

Солистката съветва жените, които търсят по-смели решения за своята визия, първо да посетят магазин с перуки и да проверят коя прическа отива най-много на формата на лицето им. „Аз също понякога експериментирам с по-смели прически – което е типично в мой стил, но това определено не е за всеки, а е въпрос на индивидуално решение. Сменям прическата си често и е много важно да поддържам косата си здрава, така че винаги да изглежда възможно най-добре.”