Модните блогърки са известни, красиви и понякога ни се иска да знаем всичко за тях – как живеят, къде работят, къде почиват, с какво се хранят и кои са гаджетата им.

Често пъти ни се случва да любопитстваме и да се ровим из интернет пространството с надеждата да открием коя е половинката на любимата ни блогърка.

За съжаление това е доста трудна задача и ни отне време да намерим снимки и повече информация за гаджетата на едни от най-известните блогърки.

Интересно е, че повечето момичета са станали известни благодарение на приятелите си, които в някои случаи са техни фотографи и дори мениджъри.

Йоханес Хюбл + Оливия Палермо

http://www.oliviapalermo.com/

В края на юни модната икона Оливия Палермо се омъжи за дългогодишния си приятел – немския модел Йоханес Хюбл.

Фотографите обожават стилната двойка и не ги виним! Те изглеждат безупречно и със сигурност са една от най-красивите модерни двойки.

Стилът им е невероятен микс между тенденции и класика. Оливия комбинира различни дрехи и материи и използва много аксесоари, които допълват по уникален начин визиите й.

Четете още: Червен маникюр а ла Оливия Палермо

James Vyn + Kristina Bazan a.k.a Kayture

http://www.kayture.com/


Джеймс и Кристина са учили в едно и също училище. Именно там те се запознават и влюбват един в друг. Идеята за сайта Kayture е обща и така той започва да прави снимки на приятелката си, която позира пред обектива с модерни и скъпи дрехи.



Andrew Arthur + Chiara Ferragni a.k.a. The Blonde Salad

http://www.theblondesalad.com/

За съжаление Андрю и Киара вече не са заедно, но те наистина бяха една страхотна двойка! Цели шест години двамата споделяха любовта към снимките, изкуството и модата. А снимките на Андрю бяха едни от най-впечатляващите, които някога сме виждали!



Aleks Subosic + Kenza Zouiten a.ka. Kenzas

http://kenzas.se/


Алекс е на 30 години (шест години по-голям от Кенза) и е роден в Швеция, но има сръбски корени. Той е седемкратен шампион по карате в Швеция, но в момента работи в сферата на маркетинга. Кенза и Алекс се срещат в началото на 2009-та година по време на наградите „Blog Awards” в Швеция. Компанията, за която Алекс работи по онова време, е рекламирала в модния блог на Кенза. Той се запознава с нея и когато Кенза се прибира вкъщи тя пише в блога си: „Запознах се със съпруга си днес!“ Алекс веднага й пише и така двамата започват да се срещат...



Lesley van Haren + Sabrina Meijer a.ka. AfterDRK


http://www.afterdrk.com/


Лесли и Сабрина са заедно от почти пет години. Сабрина е късметлийка, защото Лесли обожава да готви и да я глези. Каква сладка двойка...



Dani Taboada Parga + Cindy van der Heyden a.k.a. COTTDS

http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com/

Дани, който има испански корени, е нейн фотограф на Синди от самото начало и все още е! Дани е започнал свой собствен блог/онлайн списание за мъже : SPRHUMAN http://www.sprhuman.com/



Marcus Wahlin + Angelica Blick

http://angelicablick.se/

Маркус и Ангелика са заедно от 14-ти юни 2013 г. Той е от Гьотеборг, но живее в Стокхолм и работи в Zara.

Четете още: Секс фобии!

Wes Mason + Aimee Song a.k.a. Song of Style

http://www.songofstyle.com/


Тя е една от най-известните модни блогърки и със страхотен моден стил. Снимките са дело именно на Уес.



Gabriel Chambers + Karla Deras a.k.a. Karla’s Closet

http://karlascloset.com/


Успяхме да намерим няколко снимки на любимата ни блогърка – Карла и нейното гадже – Габриел. И дмавата са супер секси, изключително стилни и изглеждат толкова сладки заедно вече цели седем години.



Erik Forsgren + Victoria Tornegren

http://imnext.se/victoriatornegren/


Очаквайте продължение...