Автор
Woman.bg

Галена подари секси календар на феновете си (снимки)

Галена направи поредната изненада за почитателите си.

Преди Нова година певицата пусна своя календар в профила си във Фейсбук. Тогава тя сподели, че 2014 г. е много специална за нея, ето защо:

"Здравейте, мили мои,

Както повечето от вас знаят, 2014 е специална за мен година, тъй като се навършват 10 години откакто се занимавам с музика професионално. Настоящият календар подготвих за вас като част от поредица изненади по повод този юбилей, с които смятам да ви зарадвам през идната година.

Изборът на моя партньор за някои от снимките не е случаен - 2014 е годината на Коня според китайския зодиак. Конят като символ на свободния дух, устременост и издръжливост, които препуска грациозно и уверено към своята цел.

Календарът няма да бъде разпространяван в търговската мрежа. Скоро ще разберете по какъв начин ще може да го получите като подарък за празниците от мен! Очаквайте и останалите изненади, защото..

Нямам време да бъда еднаква!

С обич,
Галена"

Четете още: Галена: Стефчо не е фен на мама

Оказа се, че фолк звездата ще поднесе календара като специален подарък на феновете си. Ето кои са щастливците, отредено им да спечелят календара:


"Календарът е готов! Всички, които са оставили коментар под албума със снимките или под отделните снимки от календара до този момент, ще го получат като подарък. Моля тези, които са от София, да изпратят съобщение тук на страницата с трите си имена, а хората от други населени места - съобщение с трите си имена и точен адрес, за да им бъде изпратен. Допълнителна информация ще получите като отговор от администратора на страницата. Много благодаря на всички за отзивите! Дано всеки ден от Новата година е прекрасен за вас!

С обич, Галена"
- написа хитовата изпълнителка във facebook профила си.