Мили приятелки, объркана съм. Платон твърди, че съзнанието и душата са две отделни неща. Но това важи ли за егото и алтерегото? Нямам предвид чичко Фройд, но много ме вълнува личността на Гери-Никол.

Тя е прекрасна и има много почитатели, заради което няма как да я подминем. Моите приятелки от Woman.bg ме помолиха да напиша нещо по темата. И аз като върла фенка действам моментално.

Как я нарича леля ѝ - Герито или Николчето? Все пак става въпрос за непълнолетно момиче, което си е в гимназията. Това никак не е лошо, напротив! Аз харесвам Герито-Николчето, това е нещо като "Детска планета" за малко по-големи. Но не прекалено големи, нали.



Опитах се да намеря домашния телефон на Гери-Никол, не успях. Исках да питам родителите ѝ какво мислят за дупето ѝ в последните два клипа? На мен ми харесва много, а двама мои колеги са си я сложили на wallpaper на служебните компютри, честно. Сократ ни учи да не изискваме от другите това, което ние сами не можем да изпълним. Аз не съм на нейната възраст и не съм ученичка, така че не искам да продължавам разсъжденията си в тази плоскост.

Питам се следното: Гери-Никол на Гергьовден ли празнува или на Никулден? И, съответно, овца ли е или скумрия? Явно е много умела в движенията в ханша, че да впечатли батко си Криско. Както казва той на някои простакеси от едно риалити: "Важното е да сме живи и здрави".

Гери, Николче, не знам как да те наричам, аз съм в онзи момент от месеца и затова съм леко фрустрирана, така че не ми се връзвай. Гери, Николче, какво мислиш за Достоевски? Наскоро си препрочитах неговата "Бесове" и думите на негов герой - че си нещастен, само защото не знаеш, че си щастлив. Дали това не е същото като твоето "ела и си вземи"? Една имплицитна екзистенциалност, която изисква без да изисква? Малко е Ницшеанско, не мислиш ли? За него ти имаш кутия пълна с тайни, нали? Но дали това е кутията на Пандора или кутията на Шрьодингер? Дали вътре има котката или пък кучето на Павлов? Звънец има ли или той е онзи звънец на колелото на Хофман? Ах, Гери, ах, Николче, толкова добре си въртиш дупето, че почти ми се иска да съм мъж. Но само почти.



Автор: Ана Островска