2016-а официално е годината на голите снимки.

Звездите сякаш се състезават коя ще качи по-провокативен фотос, запечатал я както майка я е родила. Но въпреки че въпросните кадри са масово явление, все пак има определени знаменитости, които по-често от други качват свои разголени снимки в социалните мрежи.

Рита Ора

Певицата, която в момента е в ролята на жури в британското издание на X Factor, многократно е признавала, че не само не се притеснява от голотата, но и се чувства изключително комфортно, когато е без дрехи. Това разкритие от нейна страна наистина обяснява снимките, които известната дама качва в профилите си из социалните мрежи през последните месеци.



Ким Кардашиян

Разбира се няма как да подминем и кралицата на провокацията Ким Кардашиян, която има силен афинитет към това да се разголва, дали на публични места чрез доста изрязани тоалети, дали в интернет пространството.

Факт е, че Кими е властелин на голите снимки, а фотосът, който тя си направи след раждането на първото си дете, облечена в изрязан бял бански, постави модата на така наречените белфита.



Амбър Роуз

Друга дама, която обожава да разголва пищните си форми пред онлайн аудиторията, е Амбър Роуз. Амбър е и бивша приятелка на настоящия мъж на Ким Кардашиян – рапърът Кание Уест, което красноречиво доказва, че мъжете наистина си имат тип жени, по които си падат.



Кендъл и Кайли Дженър

Кендъл е един от най-успешните съвременни топмодели, а Кайли е риалити звезда. И двете са част от клана Кардашиян-Дженър, състоящ се все от дами, обичащи да демонстрират извивките си по по-предизвикателен начин, което ни навежда на мисълта, че страстта към разсъбличането може би се предава по генетичен път.

Кендъл Дженър

Кайли Дженър

Ники Минаж


Пищната певица е от дамите, които не се притесняват да покажат плът, а снимката на костюма и за хелуинско парти от преди години, доказва, че тя без колебание е готова да захвърли дрехите не само в онлайн пространството, но и по време на публичните си изяви.



Криси Тейгън

Моделът от дълго време води война с Instagram относно рестрикциите им към голите фотоси и често ги предизвиква, качвайки кадри, стоящи на границата.



Джон Леджънд

Съпругът ѝ изглежда също изпитва афинитет към демонстрацията на гола плът или поне такова впечатление остави фотос, който той качи в Instagram преди месеци.



Миранда Кер

Австралийската красавица също е от дамите, които често качват свои голи кадри в социалните мрежи, но с тази разлика, че тя не показва нищо директно, а предпочита да остави повечето на въображението.

Емили Ратайковски

След като стана известна с клипа към песента Blurred Lines, в който танцува топлес, не е странно, че и до ден днешен тя продължава да качва в социалните мрежи снимки, на които позира без горнище.

Един от последните фотоси на Емили в Instagram е именно такъв, като на него рамо до рамо с нея седи Ким Кардашиян.

Майли Сайръс

От близо две години насам буквално е трудно да намериш снимка, на която Майли Сайръс е облечена.