Най-атрактивната от сестрите Кардашиян сякаш разполага с цяла армия от професионални стилисти, фризьори и гримьори, които се грижат за всеки детайл от персоната й.

В предаването The Look риалити звездата разкрива, че с времето се е научила да разчита на собствените си умения, за да се поддържа в познатия съвършен вид.

Много рядко можете да видите снимка на Ким Кардашиян без грим, което от една страна е похвално за стремежа й към приличен вид, а от друга е малко прекалено и със сигурност пагубно за кожата й.



Това сякаш не я притеснява и съвсем отговорно демонстрира разбиранията си за красота, размахвайки четка върху лицето на редакторката от Harper’s Bazaar - Лаура Браун.

Съветите, които тъмнокосата чаровница дава са свързани със силата на контурния грим, който може да създаде съвсем нови форми на чертите на лицето.

Тя разкрива и тайната си за склупториране на носа, който от години поражда съмнения за хирургически корекции.



Оказва се, че с помощта на грим, и по-специално на тъмна пудра и бронзант, Ким може да коригира почти всичко в лицето си.


Друг неин звезден трик за слабо и красиво лице е умението да позира правилно.



Според приятелката на Кание Уест всяка жена трябва да внимава как поставя лицето си пред обектива, за да избегне максимално появата на двойна брадичка. Главата трябва винаги да бъде леко приведена надолу.