Гуен Стефани се появи на корицата на американското издание на Vogue за месец януари 2013.

43-годишната певица озари броя с уникален сет на Yves Saint Laurent, а фотографиите са заснети от единствената и неповторима Ани Лебовиц.

Геун не е типичното сладникаво и твърде женствено цвете в ботаническата колекция на Модната Библия и го доказва с имиджа си на рок звезда, която държи на блясъка и стила.

Вярна на себе си, тя не пропусна да бъде откровена в интервюто си пред редакторите на списанието.

Броят излиза на 25-ти декември, а дотогава Vogue вдига леко завесите, за да прочетем част от изповедта на Гуен Стефани.

Относно първата си бременност и натоварения работен график

„По време на първата ми бременност се наложи да запиша първия си соло албум и да тръгна на турне. Искаше ми се да повръщам на сцената. Някои определени костюми ме дразнеха. Измъчвах се. Измъчвах се докато не влязох в четвъртия месец и си пролича коремчето. Прибрах се у дома, родих Кингстън и когато той беше на 8 месеца се върнах на работа. Кърмех го в продължение на 14 месеца, така че буквално си оправях косата и грима, връщах се в автобуса да го нахраня и приспя и веднага се качвах на сцената. И така изкарах 100 шоута.”

Майчинството като цяло

„Много е забавно да си майка, но не е това, което винаги си си представяла, че ще бъде. И е много градивно изживяване. Първоначално, животът ти си е същият. Имаш си това малко, сладко същество, което трябва да разнасяш навсякъде с теб и се чувстваш толкова горда, невероятно. Но когато започнат да порастват, наистина променят живота ти. Трябва да ходят на училище, да завършат първи клас, да се научат да четат. Всичко става толкова сериозно!”

За групата No Doubt

„Имам чувството, че ние никога не сме се вписвали в нищо. Никога не сме били типичната гръндж банда от 90-те, нито пък поп група. И сега е същото. Опитах да го карам самостоятелно, но сякаш се стремях да влизам в образ, в собствената си версия на Алиса в страната на чудесата. Но да съм част от No Doubt е същността ми.”

Музиката и вдъхновението

„Развихри се някаква сага... Преди десет години създадох лейбъла L.A.M.B., защото се подготвях, че музикалната ми кариера върви към своя край. Кой знаеше преди десет години, че ще записвам отново с No Doubt, ще съм омъжена, ще имам две деца и три дизайнерски линии? Всичко това наведнъж! Ето затова става въпрос в новия албум: опитите да балансирам, да се опитвам да бъда креативна, но в същото време да държа на новото си Аз.”