Автор
Woman.bg

Хайди Клум и Сийл се развеждат, защото певецът купонясвал?

Хайди Клум и Сийл потвърдиха официално слуховете, че се развеждат след брак продължил седем години.

Двамата пуснаха общо съобщение до медиите, в което се казва: "Въпреки че се наслаждавахме на седем години любящ, лоялен и щастлив брак, след дълго лутане на душите ни, решихме да се разделим. Уважавали сме се много по време на връзката ни и ще продължаваме да се обичаме, въпреки че се отдалечихме един от друг. Раздялата ни ще бъде приятелски процес, в който децата ни ще останат приоритет номер едно. Благодарим на семейството, приятелите и феновете ни за добрите думи и подкрепата им. За доброто на децата ни, се надяваме, че ще уважавате личното ни пространство".

Според жълтите издания напрежението между двамата започнало докато били заедно с децата си на почивка в Ибиса през август.

По време на ваканцията Сийл купонясвал доста повече от обикновено.

"Докато бяха на почивка в Ибиса миналото лято, Сийл беше непрекъснато по клубовете с приятели и остави Хайди сама с децата. Пукнатините в отношенията им започваха да се появяват и всички обсъждаха това по време на пътуването. Той беше извън контрол" - споделя анонимен източник, близък до семейството.

"Те прекараха доста време разделени, работейки по различни проекти. Бракът им реално беше приключил още преди няколко месеца. Те се виждаха рядко и не прекарваха почти никакво време заедно" - допълва източникът.

Междувременно Сийл постна криптирано съобщение в своя Twitter акаунт. То гласеше "Краят", а към него имаше линк съм снимка на ръката на певеца, на която са отпечатани чифт крила, вероятно намеквайки за дните, в които Хайди беше част от Victoria's Secret.