Автор
Ева Лъчезарова

Хайди Монтаг си призна: Пластичните процедури бяха грешка

Почти година, след като се подложи на цели 10 пластични операции за 1 ден, Хайди Монтаг най-после си призна, че това е било грешка.

През тази година риалити звездата преживя доста – след интервенциите тя не можеше да помръдне лицето си, ходеше дълго време с лепенка на носа, тъй като ако не я носи носът й би променил формата си, ходеше до тоалетната единствено с помощта на съпруга си Спенсър, продажбите на албума й претърпяха пълен крах.

Освен това пластичният хирург, който се съгласи да направи рискованите операции на Хайди загина при катастрофа – на 17-ти февруари, джипът му падна от скала, докато той карал и едновременно с това пишел съобщение на брат си.


Хайди пък призна, че почти не е умряла след като е приела твърде много Demerol, което намалило броя на вдишванията, която тя прави до 5 на минута, но всичко това си заслужавало.

За сп. Life & Style звездата показа белезите си от пластичните операции, които има върху себе си и сподели, че дълбоко съжалява, че се е подложила на тях.

„Някои части от тялото ми определено изглеждат по-лошо сега, отколкото преди операциите” – споделя Хайди.

Освен белезите звездата има възпаление и неравни части от тялото си, включително 5 сантиметров белег но брадичката си, от редукцията на брадичката й, две плешиви петна, на които не й расте коса – от повдигането на веждите й, две ужасяващи назъбени линии зад ушите й от прибирането им по-навътре към главата, четири белега от липосукция, ярко червен белег в едната ноздра, гърди с различен размер, белег на гръдния кош и дълбоки белези около зърната, от последвала пластична операция.

„Големият тъмен белег на брадичката ми вероятно се забелязва най-много. Но за мен най-лошите са тези на гърдите ми, а най-страшният под дупето ми. Хората имат по-малко белези от катастрофи от мен” – допълва Хайди.

Хайди преди и след пластичните си операции:

Хайди говори за пластичните си операции: