Автор
Woman.bg

Характерът на жената според любимата ѝ напитка

Някои казват, че характерът на жената може да се определи от това какво предпочита да пие. Ето описанието на любителките на различните алкохолни напитки.

Шампанско – предпочита се от кокетките и момичетата, които обичат да се смеят. Тези жени нямат против да се омъжат за по-възрастен от тях партньор. Те често изневеряват и лесно се напиват.

Четете още: Открийте своята страст и живейте живота, който искате

Водка пият жените с твърд характер, те са силни и волеви. Не крият желанията си и се напиват много бавно.

Конякът е напитката на жените на средна възраст, които имат нужда от топлина, грижа и ласка. Дайте ѝ повече внимание, опитайте се да разберете душата ѝ и ще ви обича вечно. Напива се бърдо.

Уиски — него го пият уверените в себе си жени без комплекси. Ако се напият стават непредсказуеми. На сутринта не обичат да си спомнят за вечерта…

Текилата е за екстравагантните и взривоопасни госпожици. Те могат да бъдат буйни и опасни, макар че след няколко чашки просто се „отрязват“.

Ром с кола е любимата напитка на жените, които обичат да експериментират с всичко. Изтрезняват, преди да са се напили и често изчезват незабелязано. С тях никога не е скучно.

Джин с тоник предпочитат дамите, които не разбират от много неща, но обичат да говорят именно за тях. Напиват се бързо, а на сутринта не си спомнят нищо.

Четете още: Изповед на една нимфоманка

Червеното вино е предпочитана напитка от емоционалните и страстните натури. На пръв поглед тя може да ви се стори сдържана, но отвътре бушуват урагани. Не се опияняват бързо, но когато се случи са неповторими.

Бяло вино — сдържани, жени, които знаят цената си, студени и пресметливи, светски лъвици. Те винаги остават трезви и крайно внимателни в постъпките си.

Ликьорите са за „сладките“ жени, които предпочитат да са домошарки. Те готвят чудесно и са отлични домакини. Обичат скъпите подаръци.

Бирата е за жените, които не си усложняват живота с излишни претенции. Това са мъжките момичета. Те винаги ще ви дадат добър съвет. В работата са незаменими приятели.

Източник: actualno.com