Автор
Woman.bg

Харесва ли ви: Роклята със змийски принт на Никол Шерцингер?

Вчера в Лондон се състоя европейската премиера на лентата „Selma”. Припомняме ви, че "Селма" е с номинации за "Оскар" в категориите най-добър филм и най-добра песен от филм.

Биографичният филм, режисиран от младата Ейва ДюВерней, е посветен на демонстрациите през 1965 година - маршовете от Селма до столицата на Алабама Монтгомъри, известни още като „Кървава неделя”. Опасната кампания завършва с подписването на Закона за правото на глас от Линдън Джонсън през същата година. По-детайлна представа може да добиете от трейлъра на филма:

Една от звездите, които блеснаха най-силно на червения килим бе красавицата Никол Шерцингер. В момента Никол играе в легендарния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър „Котките“.

Брюнетката изненада всички присъстващи и фотографи с доста провокативна визия, залагайки на рокля от пролетно-лятната колекция за 2015-а на Ermanno Scervino.

Дрехата със змийски принт й стоеше прекрасно! Интересното деколте и високата цепка правеха дреха по-шокозна и интересна.

Змийският принт, използван разумно, може да бъде особено секси и елегантен, но да си признаем – почти бяхме забравили за него. През последните седмици ставаме свидетели на стилни стрийт визии с леопардов принт.

Змийската кожа много рядко се съчетава добре с други животински принтове, затова ви съветваме да стоите далеч от подобна комбинация и да заложите по-скоро на семпъл тоалет и малко аксесоари.

Тя бе съчетала роклята с интересен модел обувки на висок ток. Права коса, подчертани очи и устни в „nude” нюанс допълваха визията й.

Харесва ли ви сексапилната визи ня Никол?

Четете още: Никол Шерцингер: Винаги закъснявам

Замислили ли сте покупка на нова секси рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече тук.