Автор
Woman.bg

Харесват ли ви: Гладиаторските обувки на Ева Лонгория?

Красивото миньонче Ева Лонгория почти всяка година присъства на кинофестивала в Кан, но винаги съумява да е все по-красива и по-секси.

Вчера ви показахме една от визиите на брюнетката - синята рокля на модна марка Versace предизвика аплодисменти и само положително коментари по адрес на сексапилното миньонче.

Четете още: Грации в синьо: Ева и Кейт на фестивала в Кан

А днес ще се спрем на не по-малко впечатляващите обувки, с които се появи Ева във френското телевизионно шоу „Le Grand Journal“ вчера вечерта.

Ева се бе спряла на секси черна рокля, която бе по-къса в предната част. Перфектно стилизирана коса назад и опушен грим бяха идеален завършек на сексапилната й визия.

Сигурни сме, че най-впечатляващата част от цялостната й визия са гладиаторските сандали, които и това лято ще се един от най-горещите модни хитове.

Не сме от най-големите почитатели на този тип обувки, но трябва да си признаем, че Ева изглежда наистина удивително!

Този модел обувки съчетава практичност и красота в едно. Ако искате да придаде елегантност на лятната си визия е добре да се спрете на гладиаторски сандали на висок ток.

Жените, които искат да са в крак с модата, изглеждат небрежни, но шик, дръзки и същевременно женствени.

Кортни Кардашиян е от звездните майки, които обожават тази тенденция и много често бива засичана с гладиаторски чифт сандали:

Четете още: Френски шик с обувки в черно и бяло